Winnares van €15000 euro met Royal Wedding krasloten Hopa.com

royal-wedding-kraslotEr is bij Hopa Krasloten weer een winnaar bekend gemaakt voor de maand april. Deze keer heeft een jongedame van 27 jaar een prijs gewonnen toen ze met het Royal Wedding kraslot aan het krassen was. Deze krasloten is nieuw bij Hopa.com en hebben de afgelopen tijd voor veel opschudding gezorgd want er zijn veel winnaars bekend gemaakt die met deze krasloten een leuke prijs hebben gewonnen. De vraag is alleen, hoe kan het dat er bij dit kraslot zoveel prijzen worden gewonnen? Is het puur toeval of zit er wat achter? We kunnen je vertellen dat het gaat over puur toeval. Bij Hopa.com is het altijd een verrassing waar de prijs naar toe gaat, soms wordt het wel aangekondigd, maar een grote kans dat als je zomaar aan het spelen bent je ook een leuke prijs kunt winnen.

Speel nu online krasloten bij Hopa.com!

speel-hopa.com-krasloten

Zo zie je maar dat deze jongedame uit Breda deze prijs heeft gewonnen. We hebben haar gesproken: “Met Hopa krasloten win je veel prijzen, het is voor mij al de derde keer dat ik een leuke prijs heb gewonnen, eerst 50 euro, toen een keer100 euro en nu heb ik zelfs 15.000 euro gewonnen, en wat heb ik er voor hoeven doen? Niets! Ik heb lekker de hele avond zitten krassen, ik was alleen thuis, mijn vriend was met vrienden naar de kroeg en ik had zin om eens lekker achter de pc te kruipen. Ik dacht lekker online krassen, even wat geld uitgeven en we zien wel wat er van komt. Het is een leuk tijdverdrijf en ik heb er wat nieuwe contacten op gedaan. Nu ben ik hier elke avond te winnen, want ik ben al een paar keer in de prijzen gevallen dankzij online krasloten. Altijd leuk natuurlijk! Met het geld ben ik al op vakantie geweest en de rest heb ik gespaard, nu ben ik bijna klaar met mijn studie geneeskunde en dit heb ik van het geld dat ik hier gewonnen heb kunnen betalen. Het zag er naar uit dat ik de laatste anderhalf jaar zelf zou moeten gaan betalen, daarom komt het geld ook zo goed uit! Nu heb ik weer een leuk budget voor de laatste studiejaren, misschien zit er nog wel een leuke vakantie in.”

Een gelukkige winnares, die het geld zeker goed kon gebruiken. Denk jij nou ook dat je het geld goed kunt gebruiken en heb je zin om hier en daar wat geld bij te verdienen? Blijf dan lekker thuis, kom online krasloten krassen bij Hopa.com, en je kunt al direct volop in de prijzen vallen. Ken je Hopa.com nog niet maar je wilt weleens online krasloten gaan spelen? Kom hier dan nu gratis spelen want bij de aanmelding krijg je vijf euro op je account en hier kun je dan de krasloten mee proberen. Ga je ook het nieuwe online kraslot Royal Wedding eens uitproberen? Kijk eens of jij net zo snel in de prijzen gaat vallen en wie weet wordt jouw vakantie ook wel betaald door Hopa.com . Je kunt het altijd proberen en niet geschoten is altijd mis!

Reacties

Comments are closed.