Reis naar Gran Canaria gewonnen bij Karamba krasloten

Reis Gran Canaria bij KarambaIn februari was het feestmaand bij Karamba en dat is gebleken. De fantastische vakantie naar Gran Canari is gewonnen! Meneer en mevrouw Versloot uit Groningen hebben deze unieke prijs gewonnen! Ze zijn inmiddels al vertrokken met het vliegtuig naar dit zonnige land. Maar vooraf hebben wij hen nog gesproken en wat waren ze blij met de gewonnen vakantie. We hebben deze winnaars gevraagd de reactie uit te spreken aan ons, daarnaast zijn we natuurlijk  benieuwd hoelang ze al spelen bij Karamba Krasloten.

Sinds twee jaar zijn mijn vriend en ik actief bij Karamba. Als we even een avond vrij hebben gaan we samen krasloten krassen. Als de een uit het werk is gaat de pc aan en gaat er altijd even een kraslot gekrast worden. We kunnen het niet laten, het is nog niet echt een verslaving, want als we samen thuis komen gaan we eerst samen rustig eten, maar het is wel verleidelijk om niet de pc meteen aan te zeggen om te kijken of dat er misschien nieuwe bonussen, krasloten of prijzen bij zijn gekomen. Vorig week keken we bij het nieuws en zagen we dat Karamba Krasloten een mooie prijs had, namelijk de reis naar Gran Canaria. Ik keek mijn vriend aan en dacht ik wil die reis hebben! Dus sindsdien ben ik elke dag wat eerder opgestaan om te gaan krassen bij Karamba, ook op mijn werk heb ik in de pauze even de pc aangezet en heb ik de website van Karamba krasloten aan gezet.

Ik moest en zou die reis naar Gran Canaria winnen. Vrijdag was ik op mijn werk, ik had nog tien minuten dienst. Maar omdat het zo rustig was had ik de pc al aangezet, nog even krassen dacht ik. De pc was opgestart, de website was aan het laden en daar kwam mijn vriend aan, schat we gaan op vakantie! Ik heb net de reis naar Gran Canaria gewonnen. Ik was verbaasd maar natuurlijk ook heel blij! Ik had namelijk het gevoel dat ik binnen nu en een paar minuten die reis zou winnen. Maar deze wens is ook uitgekomen. Dit weekend gaan we namelijk nog weg! Spullen pakken en vliegen maar, lekker een weekje er tussen uit!

Twee gelukkige winnaars, die nu lekker aan het genieten zijn van de welverdiende vakantie en wij maar hard werken hier. Maar het kan ook anders, blijf namelijk krassen bij Karamba en win binnenkort zelf een mooie prijs! Er komen namelijk elke week nieuwe prijzen bij, er komen regelmatig nieuwe krasloten online en dat betekent ook dat er nieuwe bonussen blijven komen. Het enige wat je moet doen is het nieuws goed in de gaten houden en er dan voor zorgen dat je snel bij de nieuwste acties bent. Dan maak jij namelijk de meeste kans om prijzen te winnen! Winnen doe je bij Karamba Krasloten!

Win net als deze twee gelukkige winnaars een mooie reis, in maart gaat er weer een mooie reis uit, blijf daarom online krassen en kijk eens op welke manieren jij allemaal echt geld op je account kunt krijgen. Vrienden aanmelden en gebruik van de bonussen, het kan allemaal! Lees alles door en win!

Reacties

Comments are closed.