Prijs winnaars Scratch2Cash krasloten actie bekend

Prijswinnaars-Scratch2Cash-kraslot-actieDe drie prijswinnaars van Scratch2Cash van deze week zijn al weer bekend. Natuurlijk hebben wij deze drie winnaars weer weten te achterhalen en hebben wij hun reacties gevraagd! Deze kun je hieronder lezen en nu zie je vanzelf hoe gemakkelijk het is om bij Scratch2Cash prijzen te winnen en ook nog eens in heel korte tijd. Prijswinnaar één heeft zich net aangemeld bij Scratch2Cash krasloten en ziet in het scherm staan dat deze maar liefst 1.000.000 euro heeft gewonnen. “Ik sprong een gat in de lucht toen ik het op mijn scherm zag staan, ik was me nog helemaal niet bewust dat ik dit bedrag had gewonnen. Toch vroeg ik me ook af of dat ik dit wel echt had gewonnen, of dat het geen grapje was. Ik was ten slotte net een paar uur lid van Scratch2Cash Krasloten en was nog aan het spelen met de vijf euro welke ik zojuist heb ontvangen. Nu het geld op mijn rekening staat ben ik er zeker van dat ik van geluk mag spreken, een flink bedrag wat mij niets heeft gekost. Heerlijk is dat, ik kan weer zorgeloos de nieuwe maand gaat beginnen!”

De tweede prijswinnaar is een bekende bij Scratch2Cash Krasloten. “Ik heb al vaker een prijs gewonnen bij deze aanbieder, eerst heb ik al eens 5.000 euro en 7.500 euro gewonnen, mooie bedragen en daar had ik niets voor hoeven doen. Een paar keer krassen en het was weer raak en nu weer. Ik besloot na een paar weken rust eens even lekker te gaan krassen bij deze aanbieder en meteen ging het weer goed, ik won een prijs van maar liefst 1.000.000 euro. Ik heb die avond verschillende krasloten gespeeld en ineens stond het heel groot in mijn scherm “U heeft 1.000.000 euro gewonnen”. Ik riep mijn vrouw ik zeg moet je eens kijken, zij geloofde het niet, maar nu het op onze rekening staat mogen wij van geluk spreken”.

De derde winnaar is de 85 jarige vrouw uit Groningen, zij is sinds enkele weken lid van deze aanbieder en heeft het spelen al aardig onder de knie. Nu ze de prijs van 1.000.000 euro heeft gewonnen doet ze niets anders meer dan krassen, wij spraken met haar dochter. “Mijn moeder heeft de smaak te pakken, ze kan niet meer zonder haar computer en zeker niet zonder internet. Ze moet elke dag even krassen bij Scratch2Cash krasloten en zeker nu ze de prijs van1.000.000 euro heeft gewonnen. Mijn moeder is niet meer weg te slaan bij de computer, wij vinden het fijn dat ze een leuke prijs heeft gewonnen want wij mogen meedelen in de winst. Maar een groot bedrag heeft ze apart gezet zodat ze lekker kan blijven krassen bij Scratch2Cash Krasloten, mijn moeder durft nu ook met grotere bedragen te spelen bij deze aanbieder, wie weet wint ze in de toekomst nog eens een grote prijs.”

Drie gelukkige winnaars, wil je ook prijzen winnen? Kom dan nu naar Scratch2Cash Krasloten en kom er zelf achter hoe snel je hier prijzen kunt winnen.

Reacties

Comments are closed.