Nederlandse speler wint €20.000 met online krasloten Karamba

Het is weer zover bij de Karamba krasloten er is weer een prijs uitgegaan van maar liefst 20.000 euro! De gelukkige winnaar is Sebastiaan uit Oisterwijk. Deze speler is nog niet zo lang bekend bij Karamba maar kreeg de tip van een vriend dat het online krasloten grote winkansen heeft. Sebastiaan twijfelde een lange tijd en heeft zich na drie weken pas aangemeld bij Karamba, maar met groot succes! Na een week kreeg Sebastiaan in zijn scherm te zien dat hij een grote prijs had gewonnen, namelijk dat hij de gelukkige winnaar was van 20.000 euro. En wat denk je? Hij geloofde het niet! Het heeft even geduurd voordat hij kon beseffen dat hij deze prijs heeft gewonnen. Zijn reactie was als volgt:

“Hoe kan je nu zoveel geld winnen bij een online kraslot? Het is namelijk de moeit waard! Zoveel kansen en zoveel mogelijkheden en dan ben ik net de gelukkige winnaar van de 20.000 euro! Mijn vrienden heb ik meteen gebeld om te zeggen dat we dit moesten vieren! We zijn dat weekend lekker gaan feesten en hebben er op gedronken! Wat wil je dan nog meer? Heerlijk feesten en geen zorgen maken, geld genoeg en dus lekker genieten.. Maar na dit feestje ga ik verder met mijn studie daar kan ik het geld hard genoeg voor gebruiken. Ik wil graag een technische studie doen aan de universiteit, maar mijn studiebeurs stopt over twee maanden.

Ik zie het niet zo zitten om een lening te nemen en daarom heeft Karamba krasloten er voor gezorgd dat ik weer kan leren! Ze zijn een rots in de branding voor mij. Ik raad het daarom aan anderen ook aan om hier de krasloten eens te gaan spelen want het is geweldig. Er zijn zoveel krasloten dat je bijna niet meer kunt kiezen en ook de winkans is erg groot. Zeker de moeite waard, je kunt in het begin namelijk gratis spelen, want je krijgt gratis tegoed op je account gestort.”

Zoals je kunt lezen een gelukkige winnaar die nu met veel zin zijn nieuwe studie kan gaan starten. Kun jij het geld ook goed gebruiken? Waarom probeer je het dan niet eens, de online krasloten? Meld je aan bij Karamba krasloten en probeer de krasloten eerst gratis uit. Ga dan lekker meespelen voor geld en maak kans op fantastische prijzen! En het leuke van alles, niemand staat je in de weg je hebt alle tijd om rustig te kunnen spelen!

Reacties

Comments are closed.