Nederlandse speler wint auto bij Karamba krasloten

auto-winnen-met-karamba-kraslotenEindelijk is het dan zover, de winnaar van de prachtige auto die je bij Karamba Krasloten kunt winnen is eindelijk bekend gemaakt. Gisteren waren de tien dagen om en dat betekent dat wij je nu kunnen vertellen wie de gelukkige winnaar is geworden.  De prijs die gewonnen is, is de Tesla Roadster ter waarde van 84.000 euro. Het grote voordeel aan deze auto is dat hij elektrisch is en dus  geen motor heeft. De auto loopt op stroom en is daarmee wel beter voor milieu.  Ondanks dat het een elektronische auto is, kun je hier toch erg hard mee rijden! De gelukkige winnaar heeft al een proefritje gemaakt, ben jij ook benieuwd naar deze ervaring?

Lees het onderstaande bericht dan en je weet meteen hoe de auto gaat rijden, ben je nu een beetje jaloers? We kunnen dan wel een leuke verrassing verklappen, want later deze maand komt Karamba met een andere type auto, waar je ook erg hard mee kunt rijden en waar je zeker in gezien wilt worden. Blijf hier dus vooral krassen en ben je nog  niet aangemeld? Doe het dan nu! Nu is de gelukkige winnaar van deze prachtige auto aan de beurt!

“Ik zag het bericht staan op 9 mei dat je bij Karamba Krasloten een auto zou kunnen winnen, vorige week is mijn auto kapot gegaan. Hij was al 16 jaar oud en helaas er kwamen zoveel onkosten aan dat ik hem op heb moeten geven. Ik besloot daarom bij Karamba eens te komen krassen. En tot mijn grote verbazing kreeg ik gisteren een melding dat ik de auto had gewonnen! Wat een heerlijk nieuws en wat voor een! Een mooie grote lekkere sportieve wagen! Ik heb er al een ritje in gemaakt en ik ben een gevaar op de weg!

Ik ga zo hard met dat ding, ik moet me toch echt aan de snelheid blijven houden maar dat is moeilijk met deze prachtige auto! Eigenlijk durf ik er niet goed mee de weg op, het is namelijk een erg dure auto maar wel heerlijk om in gezien te worden en om mee te rijden. Ik wil Karamba bedanken voor deze prachtige ervaring, wat geweldig om dit te mogen winnen! Ik blijf hier zeker krassen en zal ook eens wat meer in gaan zetten, eens kijken wat ik dan nog  meer kan gaan winnen bij Karamba Krasloten. “

Zo zie je maar dat je met online krassen behoorlijk in de prijzen kunt vallen en dat voor slechts enkele euro’s per kraslot. Het voordeel van deze loterij is dat je al voor enkele centen kunt meespelen en bovendien kans maakt op andere waanzinnige prijzen. Deze keer is er dus weer een auto gewonnen maar er worden ook zeer regelmatig gratis vakanties verloot bij de aanbieders dus hou de acties goed in de gaten. Wellicht win jij zeer binnenkort ook één van de vele mooie prijzen die je met online krasloten kunt winnen.

Reacties

Comments are closed.