Hopa krasloten geeft nu alweer een prijs

We hebben weer een winnaar meneer D. Dolfshuis uit Amsterdam heeft een prijs gewonnen van 5.000 euro! Gelukkig hebben we deze meneer kunnen interviewen! Meneer Dolfshuis heeft voor het eerst meegespeeld bij online krasloten. Hij heeft zich aangemeld bij HOPA online krasloten en is begonnen met spelen. “Ik ben overgehaald doordat ik vijf euro gratis speel tegoed zou krijgen bij de aanmelding, anders zou ik het echt nooit doen. Ik heb eerst met deze vijf euro gespeeld en ik heb een aantal kleine prijzen gewonnen. Ik vond het leuk om te doen en het had bij mij geen verslavende werking. Ik speelde zo af en toe doordeweeks eens mee en blijf dat ook doen. “We vroegen hem hoeveel keer hij al had meegespeeld voordat hij deze prijs won. “De eerste keer dat ik aan het spelen was gaf me dat een geweldig gevoel, ik vond het leuk en ben door gegaan met spelen.

Ik heb een aantal keer een online kraslot gekocht bij HOPA, maar diezelfde dag dat ik ben begonnen heb ik ook de prijs van 5.000 euro gewonnen.” Het is toch prachtig dat iemand zo even een paar keer mee gaat spelen en dan ineens 5.000 euro wint met online krasloten? Heb je het wel eens vaker gehoord dat mensen zomaar even mee gaan spelen en zo’n grote prijs winnen? Je ziet het bij HOPA online krasloten kan het echt. De winkans bij deze krasloten is zo groot, dat je als je een keer meespeelt een grote kans maakt op één van de prachtige kraslot prijzen die worden aangeboden bij online krasloten.  “Het is een fantastisch gevoel als je ineens 5000 euro wint! Je weet niet wat je voelt, aan de ene kant ben je heel blij, maar aan de andere kant heb je zoiets van hoe kan dat? Wat overkomt mij nou?” Ik heb meteen mijn vriendin gebeld en verteld wat ik heb gedaan en wat ik heb gewonnen met een online kraslot.

Ze geloofde me niet! Ze zei; ” ja, dat zal wel flauwekul zijn dat is altijd met online krasloten”. Nou toen ze thuis kwam heb ik het haar laten zien, want het geld stond al op mijn rekening!” Zo zie je maar dat je met de online krasloten van HOPA toch op de gekste momenten grote prijzen kunt winnen. Doe eens mee, en win net als meneer Dolfshuis een leuke krasloten prijs! Neem snel een kijkje op onze website van de online krasloten, meld je nu aan voor één van onze online krasloten en win een leuke prijs!

Reacties

Comments are closed.