Gratis vakantie gewonnen met Karamba krasloten

gratis-op-vakantie-naar-griekenland-met-karambaOnlangs heeft Karamba een speciale actie opgezet waarbij er een gratis vakantie te winnen was naar Griekenland. Deze gratis vakantie kon men winnen doormiddel van het spelen van online krasloten waarbij een speler voor elke €25 euro die hij stort een uniek lotnummer kreeg. Deze prijs is er dit weekend uit gegaan. De eerste winnaar die naar Griekenland gaat is Dhr. J. Mosman uit Coevorden. Deze winnaar heeft er maar geluk mee want hij heeft net een lekkere vakantie achter de rug en mag er nu weer even tussenuit. Ben je benieuwd naar zijn verhaal? Lees dan snel verder, wij hebben namelijk met Dhr. Mosman gesproken en hij heeft zijn verhaal aan ons gedaan.

“Het is geweldig, ik kom net terug uit Turkije, ik meld me aan bij Karamba krasloten en na drie dagen heb ik een reis gewonnen naar Griekenland. Is het echt? Kan het wel zo snel en makkelijk gaan? Of is het een grapje? Deze vragen kwamen in mij op en ik wist echt niet wat ik zag toen er in beeld kwam te staan: “U heeft een reis naar Griekenland gewonnen!” Mijn vrouw kwam even kijken omdat ik verslagen op mijn stoel zat. Ze zei we gaan weer op vakantie. Ik zeg ik moet het eerst nog even afwachten of dat het wel echt is. Maar inderdaad, het is echt waar want de papieren hebben we inmiddels binnen. Over 2 weken gaan we even 8 dagen genieten in Griekenland. We hebben er wel heel veel zin in, maar we hebben net al een lekkere vakantie gehad. Mijn baas stond er ook van te kijken, maar ik heb wel vrij kunnen krijgen. Gelukkig maar, want deze kans wil ik niet laten schieten!”

Een gelukkige winnaar die net terug is van vakantie, mag nu weer even 2 weken werken en dan weer heerlijk gaan genieten. Deze man zal vast en zeker heerlijk de zomermaanden in kunnen gaan nu hij goed uitgerust is. Het is belangrijk dat mensen voldoende rusten en daar houdt Karamba Krasloten ook rekening mee want de laatste tijd worden hier wel vaker weekendjes weg of andere reizen aangeboden. Wil je ook een kans maken op een leuke prijs van Karamba Krasloten? Meld je dan nu aan en kijk eens bij het nieuws welke acties er de maand april allemaal gelden. Op deze manier kun je zelf zien wat er allemaal te winnen is en hoe je snel aan een leuk bedrag kunt komen.

Denk er ook eens aan om je vrienden aan te melden, dan krijg je 25 euro gratis op je account, waar je niets voor hoeft te doen, maar je kunt met dat bedrag wel weer online krasloten komen krassen. Flink veel krasloten kun je nu gaan krassen, kijk eens hoeveel prijzen jij kunt winnen en hoeveel het totaal bedrag zal zijn! Neem de tijd om hier even naar te kijken want je wilt natuurlijk volop in de prijzen vallen. Met het lekkere weer kun je ook de laptop mee naar buiten nemen en de website van Karamba Krasloten opstarten, lekker krassen en genieten van de zon, tegelijkertijd een hoop prijzen winnen, dat zou heerlijk zijn niet waar?

Reacties

Comments are closed.