Drie grote winnaars door Karamba krasloten

3-winnaars-van-100.000-euro-met-Karamba-kraslotenDe nieuwe week is nog maar net begonnen en de nieuwe winnaars bij Karamba Krasloten zijn al weer bekend gemaakt. Door te spelen met alle krasloten die Karamba Krasloten aan biedt, was het de afgelopen week mogelijk om een aantal fikse prijzen te winnen. Er zijn in totaal drie gelukkige winnaars naar voren gekomen die een prijs hebben gewonnen van 100.000 euro! Wie wil dat nou niet? Het is toch fantastisch om te horen dat deze mensen zo gelukkig aan deze nieuwe week kunnen beginnen? Het is ons weer gelukt, we hebben weer twee van de winnaars kunnen achterhalen en we hebben natuurlijk de mening gevraagd, we zijn namelijk erg benieuwd hoe deze gelukkige prijs winnaars zich voelen.

De eerste winnaar is een 20 jarige man uit Oss, hij vertelt zijn verhaal: “Ik speel ruim zes weken bij Karamba, het is de derde keer dat ik nu een prijs win, voorheen heb ik 2x een prijs van 2500 euro gewonnen en nu win ik ineens 100.000 euro. Ik viel letterlijk achterover van mijn stoel, puur van de schrik want ik wist niet wat ik zag. Ik stond er echt van te kijken wat hier allemaal aan het gebeuren was, dit kon toch niet? Ik was gewoon zoals alle andere avonden lekker aan het spelen bij Karamba en ineens staat er in beeld dat ik 100.000 euro heb gewonnen. Dat is toch te mooi om waar te zijn? Maar het bleek dus echt waar te zijn want de volgende dag keek ik op mijn rekening en ja hoor, die 100.000 euro was er meteen bij geschreven. Ik besef het nu pas echt nu ik er met jullie over praat, maar ik heb nog geen idee wat ik met het geld ga doen. Eerst eens even rustig worden en dan ga ik er eens over nadenken, mogelijkheden genoeg hè? Maar ik blijf wel krassen bij Karamba Krasloten, het zijn geweldig leuke krasloten.”

Zoals je kunt lezen een gelukkige winnaar aan het woord. De tweede winnaar hebben we ook weten te achterhalen, zij zei het volgende: “Ik ben pas 24 jaar en heb nu gewoon 100.000 euro op mijn rekening staan. Mijn vrienden zeiden ga dan stoppen met werken en genieten, maar nee, dat ga ik dus echt niet doen! We gaan binnenkort samenwonen en dan zullen we het geld hard nodig hebben! We kunnen dan dit geld gaan gebruiken voor de hypotheek en de nieuwe aanbouwing die we eigenlijk pas over drie jaar zouden kunnen betalen. Nu kunnen we met alles vaart gaan maken en hebben we binnen een jaar toch wel het droomhuis waar we eigenlijk een lange termijnplanning voor hebben gemaakt. We zijn benieuwd hoe alles gaat lopen maar ik ben blij dat ik bij Karamba krasloten ben wezen krassen, een unieke prijs, veel geld en nu kan ik heerlijk gaan genieten en bedenken hoe mijn droomhuis er uit komt te zien.”

Wil je ook een groot bedrag winnen? Meld je dan nu aan bij Karamba en laat zien hoeveel geluk jij hebt! Winnen doe je namelijk met Karamba krasloten, dag en nacht kun je hier terecht om online te spelen!

Reacties

Comments are closed.